Etiketter

, , ,

Ett spännande, roligt och utmanade uppdrag väntar.
Från och med november och ett år framåt kommer jag, tillsammans med min vapendragare Lotta Palm Thomasson, att vara coach för Skånes Talangtrupp i lydnad.
Vi har nyss plockat ut ett gäng som vi tror på och jag ser verkligen fram emot att få följa, hjälpa och vägleda detta gäng.
Det är 6 stycken ordinarie och 2 stycken reserver som det ska stötas och blötas med under året. Vi hade, glädjande nog, rekord i antalet sökande i år och jag upplevde en hög ambitionsnivå och många duktiga att välja mellan. Därav ett svårt val men jag är säker på att vi har plockat russinen ur kakan.
Första träffen med talangerna blir i mitten på november och planeringen är i full gång. Skåne har ju haft en hel del framgångar inom lydnaden genom åren och vi ska se till att det fylls på med talanger så att det aldrig sinar.014