Etiketter

, , , , , , , , ,

Då var man hemma efter en helg i Kristinehamn. En helg full med hundträning, umgänge i hundens tecken och rankingtävling.
Jag åkte upp i fredags och mötte upp Elenor på vägen. Vi hann med träning både på fredagen och lördagen. Väldigt kul att träffas på ett avslappnat vis och hinna umgås när man inte är pressad och fokuserad på tävlingsdagen.

Vi bodde på ett mysigt vandrarhem, som jag besökt ett par gånger tidigare. Vi var ett helt gäng som bodde där så det blev härligt häng på lördagkvällen.
Det är halva glädjen med att åka land och rike runt på dessa tävlingar, att man får träffa och umgås med en hel massa härliga människor.

På dagens tävling var vi lottade som startnummer 1. Lite vanskligt är det allt att gå ut som första ekipaget men jag såg fördelarna framför nackdelarna. Jag anade att det skulle bli varmt under dagen och det slapp vi. Sen låg det en skjutbana intill som jag gärna vill undvika att störas ut av. Chip utförde många bra saker som vi knölat med, tyvärr hade han lämnat tempot utanför plan. Dessutom visade protokollet att jag hade fixat en hel del minuspoäng även jag.
Jaja, så kan det va. Jag är i det stora hela ganska nöjd trots allt. Vi slutade på en delad 6:e plats och det tycker jag man får vara nöjd med. Han går jämnt och fint min lille prins och man kan lita på honom i alla läge. Det är värt mycket.

Med andra ord är jag på inga sätt besviken på varken denna tävlingen eller förra. Naturligtvis så vill jag mer och strävar efter bättre men jag inser att det är så här det är när man har med djur att göra.
Sammanfattar man våra prestationer över tid så kan jag inte vara annat än nöjd. Vi ligger på jämna prestationer och håller oss i toppen eller precis under. Kanske det är så att vi saknar en liten bit men vi är väldans bra ändå, tycker jag 😉

227