Etiketter

, , , , , , , , ,

Det här med att ha planer är bra. Det är bra att strukturera upp sin träning och ha klart för sig hur du ska lägga upp det inför en tävling, t.ex.
Nu är det ju så, som vi alla vet, att det inte alltid blir som vi vill, eller snarare sällan.
Jag har då fått rucka på min träningsplanering hela veckan p.g.a min eländiga och envisa förkylning.
Jag har gjort mitt bästa naturligtvis och fått till lite träning även om det inte har blivit precis som jag tänkt från början.

Igår blev det en liten stund. Inte en av de mest lyckade träningar. Han hade dålig fart och dålig gnista. Attityden saknades och det mesta blev knappt ens halvbra gjort.
Idag däremot blev det så mycket bättre. Jag hade en superladdad hund vid min sida. Massor med attityd och arbetsvilja. Gott att ha detta i minnet inför lördagen.

Har fått reda på våra startnummer idag. Jag ”drog” nr. 34 i startordningen. Det var från början 46 starter men det är nere på 43 nu, så långt jag vet, vilket ju betyder ett ganska sent startnummer. Med Chip spelar det förmodligen ingen roll men jag är glad att det inte är Chelsea som ska starta. Fast den dagen som det är hennes tur att vara med i dessa sammanhang så kommer hon säkert att klara det lika bra som Chip.

Ja, i morgon är det jobb som gäller och ingen träning. På fredag blir det bilfärd och även då träningsvila. På lördag kommer han att vara supersugen 🙂
Jag uppdaterar bloggen så fort jag orkar efter tävlingen 😉

300