Etiketter

, , , , , , , ,

I onsdags var det dags för distriktets årsmöte i Revingehed.
Det var ganska kul att konstatera att på distriktets möte kom endast fyra stycken fler än på vårt årsmöte på klubben. Engagerad klubb eller oengagerat distrikt? Kan väl ha olika orsaker men jag tror det har med räkmackan vi bjuder på i Helsingborg 😉

I Skåne plockas distriktsmästare i varje gren fram genom ett genomsnitt av årets 3 bästa tävlingar, tävlade i Skåne. I lydnaden hade vi, förra året, 39 st som tävlat elit lydnad. Jag har ingen uppfattning egentligen om det är många eller inte men det låter inte så mycket om man tänker på vårt stora och klubbtäta distrikt.

I år hade vi äran att ta hem priset som Distriktsmästare i Lydnad och fick på mötet i onsdags vårt pris för detta utdelat.
Jag sticker inte under stol med att jag tycker det är roligt med pris och utmärkelser. För mig blir det lite lön för mödan. Men naturligtvis är den största lönen glada arbetsvilliga hundar, vilket jag också har glädjen att ha.
Nu fortsätter vi vårt hårda arbete mot nya, för oss, svindlande mål.
image