Etiketter

, , , , , , ,

Då var vi igång med träningen igen. 5 veckors totalvila har tidigare aldrig hänt mina hundar. Normalt när jag vilar dem så blir det lite mer av en halvvila. Men jag tror att detta har gjort gott för både kropp och knopp på både hundarna och mig.
Jag behöver väl knappast säga att det var en fullkomligt galen träning igår.
Det är nog bara att inse att de första passen får bli lite av en energiputsare.

Hur gick det då?
Jag var väldigt imponerad av Chelsea. Hon hade en härlig blandning av attityd och will to please. Massor med energi men inga större problem med stadga och position.
Kändes verkligen som att vila hade gjort henne gott.
Chip hade däremot massor massor med energi vilket gjorde att det blev mer ben än hjärna emellanåt. Han tyckte det var så härligt att få jobba igen.
Man märker att han inte tappar så mycket ändå efter vila. Samma styrkor och samma svagheter visar sig. Målet nu är att använda energin och omvandla den till attityd för att förbättra våra svagheter.
Efter ett par pass med lite urladdning av överskottsenergi så ska vi nog få till en utmärkt lydnadsgrund för att kunna satsa fullt ut mot vår mål.

Idag var det härligt väder. Nästan lite vårkänslor faktiskt.
Antagligen så är det för tidigt att tro något sådant så jag valde att ta tillvara på solglimtarna. Ett av mina mål med 2015 är att jag ska fotografera mera och lära mig mer om denna ädla konstnärskonst. Därför åkte kameran fram för att sätta igång.
Dagens resultat!

230294298