Etiketter

, , , , , , , , , ,

Sista tävlingen för i år är avklarad.
Jag tänkte att nu när jag nu inte fick möjligheten att vara med och kämpa på NM så ska man ju inte sura för det utan man kan ju tävla ändå 😉
Det blev en runda till Höganäs BK istället, second best liksom 😉

Jag hade lust att testa momenten som jag haft på ”kampanj” i skapt läge.
Med de momenten är jag nöjd. Det finns mer att förbättra men det känns ändå som att jag är på rätt spår. Det var ett bra kvitto.
I sin helhet var tävlingen en mycket bra träning. Det är oerhört nyttigt att träna på t.ex tävlingsledare som inte gör som man är van vid. Det blir bra träning både för hunden och en själv. På den fronten klarade vi oss ganska bra idag tycker jag.

De flesta momenten betalade sig bra idag vilket gjorde att vi fick ihop 303p och det räckte idag till klassvinst. Ett riktigt bra sätt att avsluta 2014´s tävlingssäsong.
Att blicka tillbaka får mig att inse att det varit både upp- och nergångar detta året.
Väldigt mycket ha hänt framförallt med mig som tävlingsförare. Jag har jobbat med och mot press och prestationsångest. Jag har jobbat mig igenom det och tycker mig ha hittat en fin balans i det hela.
Vi har haft mestadels ett fantastiskt år på tävlingsbanorna och inte att förglömma VM. Vilken resa, vilken upplevelse.

Nu kommer mina hundar att få vila några veckor. Jag drar till varmare breddgrader och laddar med energi. Nästa år kommer förhoppningsvis bli ännu mer fantastiskt, det är målet.
En fullständig summering av 2014 kommer i januari, då vet vi mer 😉