Etiketter

, , , , , , , , , ,

…men ändå har så mycket kvar att lära.
Inte för att detta har varit ovetandes för oss, men det blev så väldigt tydligt när vi på helgens landslagsläger blev coachade av Jessica Svanljung från Finland.
Jessica är fantastiskt duktig på att se både våra svagheter och styrkor samt att ge feedback på vad man ska tänka på för att komma åt det.
Man blir aldrig besviken när man träffar henne.

Efter en hel helg där man håller fokus hela dagarna på andras träning och inte minst sin egen så klart.
Man vill vara till hjälp för andra, man vill lyssna och lära när andra får tips och råd. Samtidigt ska man göra en egen plan samt hålla fokus på sitt eget utförande så att man kan analysera det i efterhand.
Inte helt underligt att man är helt slut som artist idag.
För ovanlighetens skull hade jag nära hem, 1 tim är ju ingenting.

Vanligtvis på lägerna brukar jag få tillfälle att träna Chelsea en hel del men eftersom hon löpte så blev det inget med det, tyvärr.
Med Chips kastration och efterföljande vila så tog jag det lite lugnt med honom också.
Tyckte ändå att jag fick ut det jag ville av helgen och är taggad att ta tag i våra surdegar med förnyad kraft, läs vittringen.

I övrigt tar jag med mig att ordning och reda kan snäppa upp oss ytterligare och det är de små detaljerna som ibland gör de stora skillnaderna.
Får vi bara löst vittringen så 😉

Alltid lika kul att träffa alla andra i landslagsgruppen. Ett trevligt gäng åhörare bjöd helgen också på. Ett stort tack till alla inblandade, ingen nämnd ingen glömd.
Framförallt ett stort LYCKA TILL till SVERIGES LANDSLAG på NM!!!
Nu har vi fått finnarnas hemligheter så nu klår vi dem 😉