Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Vilken fantastisk hundhelg det har varit!!!

Det hela började med tävling i Landskrona. Båda hundarna startade.
Egentligen gillar jag inte att starta båda hundarna på en dag men när det är så nära hemma så känner jag att vinsten är större än nackdelarna.
Dessutom hade Landskrona BK ordnat detväldigt bra så att det inte blev stressigt.

Chip var först ut. Hans klass startade kl 8.
6 starter och vi drog nr 5.
Chip gör en helt fantastisk runda. Några små missar fanns det ju såklart men i helhet alldeles fantastisk. Jag är så stolt och glad.
Det var flera som kom fram och berömde oss och det roligaste av allt var folk som inte sett oss på ett tag, som såg stora förändringar.
Det lönar sig tydligen att träna 😉
Vi fick ihop fina 310 p, klassvinst, och är därmed även klara för SM 2015: Fasiken vad gött!!:) 🙂

Häftigt!
image

Lilla Chelsea fick vänta till samling kl 12.
18 starter och vi drog nr 17.
Klockan hann bli över 14 innan det var vår tur. Hon hade dragit ur sig lite av lång väntan och dämpades ytterligare en aning av värmen.
I och med detta så tappade vi vissa fina detaljer som hon annars kan. Detta till trots kämpade hon väl, jag fick verkligen slita, och vi tog oss igenom med god marginal.
Vi slutade på 181,5 p. Det räckte för dagen med delad 2:a placering och uppflyttning till lydn.kl 3 såklart.
Måste säga att jag är oerhört stolt över henne. I ärlighetens namn har hon inte fått så mycket träning som hon förtjänat. Med de svårigheterna som hon också i vanliga fall besitter, störning på avstånd, värme och lång väntan, så måste jag säga att hon har en grym lägsta nivå.
3:an here we come 🙂

Tyvärr blev det ingen film på Chips runda men här kommer en på Chelseas.

image

image

Som perfekt avslutning på en perfekt helg så har jag haft The Sky is the Limit gänget på kurs. Verkligen härligt att se deras förändringar och förbättringar. Spännande att följa dessa flitiga ekipage.