Etiketter

, , , , , , , , ,

Här har det gått lite på halvfart med hunderiet, helfart med jobbet, sedan vi kom hem från lydnads VM i Helsingfors.
Chip har förtjänat lite vila och Chelsea fick chansen att vila sig i form. För hennes del har det ju blivit vila i två veckor. Tror att det kan vara bra med lite vila in emellan träningsperioderna.

När jag kom hem förra veckan hade jag saknat Chelsea och att träna med henne så mycket att jag tog en runda på klubben med henne direkt.
Efter en veckas vila är det inte så mycket man ska förvänta sig av träningen och förståligt nog så blev den inte så bra heller. Så hon fick vila en vecka till för att se om hon kom på bättre tankar.

Och det gjorde hon.
Haft två dagar i helgen med riktigt bra träning.
Igår var vi på klubben och tränade. Lägger lite extra tid på störningsträning och helhet nu. Madde var där samtidigt så det blev precis så svårt för Chelsea som vi behöver träna på.
Idag var vi i Landskrona och tränade. Madde var också med och det blev dubbelt svårt för lilla loppan, både nytt ställe och störning från annan hund.
Men vi jobbar igenom och jag tycker hon sköter sig bra.
Målet är nu att ta tag i hennes träning lite mer på allvar. Jag har till och med anmält till tävling. Nu kör vi Chelsea!

Chip har inte fått göra något av det allvarliga slaget. Mest fått latja lite och tycka att dt är helt ok att ha lite semester.
Han får en vecka till innan vi drar igång allvaret igen. Han har ju också tävlingar på G.