Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Då var man hemma igen efter ett äventyr större än de flesta inom denna sporten.
Fullständigt slut i kropp och knopp men med ett härligt leende på både läppar och i hjärtat.
VI GJORDE DET OCH VI GJORDE DET BRA!!!

Jag är så nöjd med vår prestation. Visst fanns det lite detaljer som kunde varit bättre men helheten var fin och det kändes stabilt och bra inne på plan.
Jag själv sjabblade bort poäng i en annars superfin fjärr, kanske den bästa han gjort på tävling. Jag började gå tillbaka till honom utan att jag fått order från TL och när jag kom till honom råkade jag trampa på honom så att han satte sig för tidigt.
Alltid surt att själv vara klantig och missa poäng. Allra helst när endast 1 poäng till hade gett mig en finalplats.
Men man kan alltid tänka ”om”. Jag väljer att tänka att jag genomförde ett väldigt bra första VM. Att få ett 1:a pris under de förutsättningarna i de sammanhangen är banne mig inte illa. Vi slutade på en 25:e plats i kvalet (av 96 ekipage).

En massa andra fina prestationer har man fått se. Inte minst från lagmedlemmarna.
Tyvärr hade vi lite stolpe ut i detta VM. Laget hamnade slutligen på en 6:e plats.
Niina Svartberg gjorde en superfin runda och tog sig till final som enda svensk. Slutade på en hedrande 13 plats.
Tyskland vann individuellt med en imponerande runda och Finland tog hem lagguldet.
Grattis till alla som deltagit och extra stort grattis till alla som hamnade på pallen.

Det här med mästerskap ger en mersmak och nu hoppas jag att vi får vara med om detta fler gånger.
Kolla gärna på filmen nedan.