Etiketter

, , , , , , , , ,

Nyss hemkommen från ett mycket trevligt landslagsläger i Mullsjö.
Fantastiskt bra träning hela helgen och vilken stämning vi har haft 🙂 kan bara beskrivas med kul, kul, kul 🙂

10500281_10202928647829633_9168671012750499565_n

Vi träffades på fredagkvällen kl 18.
Jag körde i tid så att jag skulle hinna med lite träning innan. Eftersom mina träningsdagar är begränsade fram tills VM och tiden går rasande fort så vill jag inte missa några tränings chanser. Min plan är att de dagar som jag tränar ska jag försöka hinna med två pass, ett på morgonen och ett på kvällen. Perfekt då att ha en hel helg där man bara kunnat lägga fokus på träning.
Båda hundarna har fått sig bra genomkörare. Har ju bestämt att ta tag i Chelseas träning på riktigt nu så dessa tillfällena är superbra för henne. Mycket och bra träning som är svår att få till i vanliga fall.

På lördagen var det dags för den gemensamma träningen. Första passet på dagen körde vi alla individuellt med gruppen som hjälp och på eftermiddagen så jobbade vi i två olika grupper. Detta och gemensamma gruppmoment i början på passen gjorde att vi alla fick mycket träningstid.

Söndagen var egentligen upplagd på samma vis som lördagen fast vi bytte grupper lite.
Hade en hel del givande samtal och funderingar med laget angående vår vittring som totalt havererat på sistonde.
Med lite samlade tankar och en hel massa träning på detta så tror jag att vi är något på spåret. Hoppas, hoppas, hoppas!
Det blir en hel massa vittringar fram över och naturligtvis kommer vi att knäcka detta 😉

Vi är fulla med motivation och tillförsikt efter denna helgen.
Nu har vi placerat oss i soffan och kommer antagligen inte att röra oss onödigt mycket mer idag. Blir till att bearbeta helgens bravader mentalt från horisontalt läge.
Funkar!

Tack alla i laget för denna helgen och tack vare er känner jag
”Fy fasiken vad vi är bra” 🙂
Tack för det, jag behåller den känslan 😉