Etiketter

, , , , , , , , , ,

Fredag idag och solen skiner från gud vet vilken dag i ordningen. Får ju ändå tycka att det är härligt, vilken vår och sommar vi har/haft.
Detta året blir till att minnas av många olika anledningar, både bra och inte så bra.

Men!
Igår kväll var det dags för ännu en VM-träning på klubben. När det dessutom var grillkväll så fanns det många människor att ta hjälp utav. Det blev en bra radda med närgången publik. Emelie var gullig och körde hem och hämtade Vincent för att hjälpa till på gruppmomenten och agera störning i ”ringen” bredvid. Gunnar var också på plats och kunde vara med på gruppmomenten med sin Tutte. Superbra!
Eminent tävlingsledare och för att inte tala om speakern 😉
Tusen tack alla som hjälpte till. Jag har sagt det förut och det tåls att upprepas. Detta ger mig långt nycket mer i min tränng än ni förstår och jag är å tacksam 🙂

I går morse var jag först på Våxtorps Djurklinik och röntgade Chelseas höfter och armbågar. Efter veterinärens förhandskoll på plåtarna såg allt bra ut så nu håller vi tummarna för det.
Därefter åkte jag till Ängelholm för träning med Lotta B.
Väldigt bra träning och mycket bra snack. Det blev en klurig och funderande träning där vi nog pratade oss fram till mer än vi fysiskt utförde. Såna träningar är inte att underskatta.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska göra det jag vill eller borde eller hinner…
Idag är det dags för landslagssamling i Mullsjö. Hela helgen med ett härligt gäng och bra träning. Det börjar dra ihop sig 🙂