Etiketter

, , , , , , , , ,

Det rullar på. Livet, träningen, kurser och jobb… jobb, jobb, jobb.
Tänk vad roligt det skulle vara om man slapp jobba och bara kunde göra det som var roligt. Det skulle bli mycket hund vill jag lova. De gångerna som jag håller kurs är bara kul, känns inte som arbete alls.

Har haft kursavslutning med The Sky is the Limit gänget. Gott gäng, bra sammansättning av ekipage. Det verkar som att vi kommer att ses mer i framtiden, det ser jag fram emot.

Efter en liten svacka i träningen med mina egna hundar så känns det nu som att vi är på G igen. Båda hundarna är på hugget riktigt. Ttrots värme och annan störning så funkar det tillfredsställande.
Chip känns mer samlad och fokuserad. Bästa sättet att kolla honom, om han är med i matchen, är att köra det fria följet. Trots att det var riktigt varmt idag och att vi körde det i sist i passet så höll han fin kontakt och oklanderlig position. Glädjande!
Chelsea är till fullo tillbaka till sitt rätta jag, möjligen lite mer balanserad faktiskt. Tycker inte att hon är så störningskänslig längre, eller i alla fall inte nu.
Med henne tänker jag att jag väntar med att tävla till hösten. Årets mål får bli att klara 2:an och 3:an detta året. Som det känns nu så är det inte ett orealistiskt mål.

Nu blir det några dagar träningsfritt. Mitt jobb väntar. Sen blir det två dagar med SM-träning i Mullsjö med ett härligt gäng. Det ser jag fram emot mycket.
Mycket härligt i hundvärlden ligger framför oss. Som vi ska hygge oss 🙂

412