Etiketter

, , , , , , , , , ,

Idag har det varit kurs på Hbg BK, The Sky is the Limit.
Väldigt roligt gäng och när solen lyser från en klarblå himel kan man inte önska sig mer.

Hann med lite träning med mina egna solstrålar också.
Chelsea fick en kommendering av Gunnar i fria följet. Kom på att hon aldrig har blivit kommenderad av en mansröst och ville testa det innan tävling. Detta var inget hon brydde sig om och det var väl bra att matte fick veta det.
Några av kursarna vill lägga en plats efter kursen så då passade vi på att testa av med lite nya hundar. Hon ligger tryggt och fint, lyfter hakan några gånger men ingen tendens att flytta sig eller röra sig. Känns också bra. Kanske det kan bli en bra start i alla fall 😉

Chip fick koncentrera sig på apportering och zäta idag.
Han behöver påminnas om snabba skifte i zätat men apporteringen är super.
Det blev annan lite småpillträning också och i det stora hela känns han taggad och fin. Fortsätter med småpillträningen för att fila till detaljerna, kommer att lägga till rena konditionspass ett par gånger i veckan och siktet är därmed inställt på rankingtävlingen i Forserum och SM såklart.

I morgon är det dags för kurs i hallen.
Egen träning och konditionspass nr 1.