Etiketter

, , , , , , , ,

Denna fantastiska kompis!!
1503432_10201642186988916_1560910519_n

Idag var det som sagt tävling i Falkenberg/Getinge.
Vi ville ju kolla av veckans upplägg inför tävling men vi fick ett alldeles nytt upplägg på just tävlingsdagen.
Morgonen startade med en tur till Eslöv för att kolla handbollsmatch med sonen. Det var hans första match i A-laget så det ville jag ju inte missa. Tur var väl det att jag körde dit för han fick till 3 mål och hela laget gjorde en kanonmatch. Vinst 17-30!
Detta gjorde ju att det blev superstressigt upp till Getinge för att jag skulle hinna till 13.30, jag hann med 10 min tillgodo.
Just detta upplägget har vi aldrig testat förut, timmar i bil, snabbt av, kort uppvärmning och in och köra. Tror inte att Chip blir lika påverkad av detta som kanske jag själv blir. Man är ju vanemänniska och jag gillar att vara i tid och ha mina rutiner.
Men nu har vi testat detta också och det kan ju vara bra att veta att vi fixar även detta.

För man kan väl lugnt säga att vi fixade det.
Chip är en kompis att lita på!
9 p på fria följet, 9,5 p på zätat och 9 p på inkallningen. Resten 10 p.
Summa sumarum 311,5 p.
I stort sett väldigt nöjd med programmet, fast vissa kampanjer är inte klara, bl.a inkallningen. Sen var jag inte nöjd med platsliggningen. Det får bli megakampanj på det fram till Malmö.

Passar på att gratta andra kompisar som gjorde fina insatser idag. Lotta B till ditt 1:a pris trots nolla på vittringen, Philippa superbra, 1:a pris trots noll på sitt i grupp, nästa gång sitter det som en smäck.
Grattis Jonna till Championatet och Mona till dagens vinst.

Summerar nu en fantastisk dag för både det ena och det andra och konstaterar att en dålig platsliggning inte kan sudda bort mitt fåniga leende 😉