Etiketter

, , , , ,

Idag var jag ledig från jobb och normalt sett så betyder det träningsdag.
Men idag kände jag att vi behövde paus, åtminstonde behövde jag paus. det har varit ganska intensivt med träning hela vintern så en paus hit och dit kan nog bara göra gott egentligen.
Jag har känt ett tag att jag inte riktigt har hunnit/orkat med allt annat som behövs göras. För mycket att stå i, rubbad dygnsrytm och höga krav på sig själv är väl skyldiga ingredienser i denna soppan. Men idag hann jag en hel del, utan att stressa. Dessutom kom jag i säng i tid igår kväll så jag har inte varit trött på hela dagen.

Hundarna ska ju trots allt ha sitt så det blev lite simträning för dem.
Det var Chelseas andra gång och nu var hon till och med sugen på ett dopp. Inte sugen på att just doppa sig men väl i vattnet gick det fint.
Chip är ju ett vattendjur av rang så honom är det mest svårt att hålla från vattnet.

002004011006

After work!

020