Etiketter

, , , , , , , , ,

Det drar ihop sig mot slutet av kursen. Efter idag är det bara ett tillfälle kvar.
Det är med blandade känslor.
Det har varit verkligen roligt hela tiden och idag var det väldigt många som visade prov på att det hänt ganska mycket.
Så fantastiskt roligt att få ha varit en del av detta. Framför allt så har det hänt mycket med förarna och det glädjer mig extra mycket för det var mitt mål med kursen när jag lade upp den, att bygga ett team.
En av kursens deltagare började kursen med att i princip be om ursäkt för att hon anmält sig. Hon gick idag in och utstrålade världens självförtroende och visade upp en alldeles lysande kedja. Dessutom blev hon rörd till tårar av berömet hon fick, sånt smittar ;).
Ja, som sagt blandade känslor när jag nu nästa gång avslutar denna kursen med detta fantastiska gäng.