Etiketter

, , , , , , , , , ,

Igår började vi dagen med att träna i hallen. Det blev två pass vardera med doggsen.
Känner för tillfället att jag saknar rätt finish på Chips träning. Tror att det beror på en längre tids brist på träning med träningskompisar. Ännu en gång inser jag vikten av kontinuerlig träning med bra träningskamrater.
Detta i kombination med att jag har haft alldeles för mycket annat göremål i skallen har väl gjort att fokusen har brustit. Men inte lönt att klaga om man inte tar tag i det så nu får det bli andra bandage.
Trots att det då känns så med Chip så känns det som att det går framåt med Chelsea. I och för sig är det lite skillnad i träningen med en hund som ska bibehålla och förfina mot en hund som är under inlärning som Chelsea är.
Hennes motivation, fart och fokus är på klar bättringsväg.

image

Har också haft en omgång med The Sky is the Limit i lördags.
Verkligen fantastiskt roligt, givande och inspirerande att få jobba med dessa ekipage. Man ser framsteg varje gång och diskussionerna ger väldigt mycket eftertanke att reflektera över. Kul!
Två gånger kvar på kursen. Kmmer att sakna dem.

Idag har det varit tävling för mig och Chip.
Om jag inte visste det innan så fick jag lära mig idag att det inte alltid blir som man tänkt sig.
Startade tävlingsdagen med att låsa in nycklarna i bilen och fick anlita låssmed. Bra start! :/
Sen fick vi ett ypperligt tillfälle att träna på den mentala biten i tävlingsammanhang. Nya erfarenheter, vissa dåliga och andra mindre bra. Tyckte dock att min mentala status klarade så mycket som man kanske kan begära.
Kontentan av dagens tävling var dålig tävling-bra träning.

När jag kom hem kände jag att jag behövde en vitaminkick så jag stoppade Chelsea i bilen och tog en sväng till klubben.
Den lilla loppan kan man inte annat än bli glad över. Obotligt positiv och sprudlande hund. Hon fick prova på lite störningsträning då det var kurs på klubben. dessutom var Lotta där och det är svårt att inte få hälsa på sina bäst vänner.
Men som sagt hon växer in i det bit efter bit. Jösses vad kul det ska bli att se var detta slutar.

Nu slår jag ihop helgens kapitel i min ännu oskrivna bok och hälsar John Blund och en ny vecka välkommen.