Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Helgens hundbravader är överstökat.

Igår var det äntligen träning med Lotta P igen. Som jag sagt tidigare så får vi inte till det så som vi brukar, men det gör ju också de gånger vi träffas så väldigt mycket viktigare.
Vi hade ett bra prat om hur vi ska få till min träning så att vi höjer oss ett snäpp och planerade framåt med mina mål i sikte.
Lotta är en bra ”slavdrivare” och inte helt lätt att imponera på så det bådar gott för framtiden 😉

Sen var det dags för kurstillfälle 4 med mina Sky is the Limit elever.
Härligt med inspirerande folk. Vi hittade lite knutar som vi lyckades lösa upp för dem så träna, träna så kommer det att bli super.
Passar på att gratulera en av mina kursare som tävlade i Ängelholm idag till ett väldigt väldigt nära 1:a pris och klassvinst. Grattis!

Och på tal om Ängelholm så var även vi där idag, Chip och jag.
Med en snäll domare och svåra förutsättningar så kan man väl saäga att några plus och några minus jämnade ut det hela. Vi hade ofokus på apporteringen vilket resulterade i en nolla men i övrigt var programmet superflott.

Gruppmomenten 10/10
Fritt följ 10
Zätat 10
Inkallningen 9
Rutan 7,5 (hittade inte konen bland alla löv)
Dir. app. 0 (ofokus+apport i löven, ingen bra kombo)
Hoppet 10
Vittringen 10
Fjärren 10
Summa: 276p och en tredje placering.

Inte helt nöjd trots fina poäng i det mesta men förutom ofokuset i dir. apporteringen kan jag inte klaga. Om han bara hade missat hade det varit ok men ofokus… NEJ det vill jag inte ha.
Till listan på vad som behöver tränas för att nå nya mål lägger vi till en ny dos av överträning.
Stort grattis till min nya goa väninna Birgitte Brüel som kom från Danmark och tävlade idag och vann på 302,1p. Flott jobbat!

Lilla Chelsea fick komma ut en runda när allt var över. Känns bra att passa på att träna på nya ställe med henne. Man får ju mycket av det gratis med hund nr 2 om man tar tillfällena i akt.
Hon är ju extremt nyfiken på allt och alla men nu till skillnad från innan så genomför hon momenten i alla fall.
Hon fick gå ett ganska långt fritt följ idag och det löste hon galant. Hoppet tar sig, inkallningen är fin, läggande och ställande under gång är inga problem.
Den dagen hon bara har fokus på mig kommer det att bli strålande bra.

Ännu en bra hundhelg är till ända och jag ser fram emot nästa helg MYCKET!!!
Nästa helg är det LANDSLAGSLÄGER!!!
Det känns fantastiskt roligt att vi ska få vara med där. Jag ska insupa varenda minut och bara glädjas och njuta till fullo 🙂