Etiketter

, , , , , , , , , , , , , ,

Idag har jag bara jobbat några timmar på eftermiddagen så det hanns med lite träning på morgonen.

Chip gjorde fin fina gripande av apporten idag och då hade vi ändå den lilla träapporten. Känns toppen att den träningen har gett resultat.
Ville kolla av fjärren ganska i början av passet, medans han var het, och det gick mycket bättre än sist. Fick till ett par riktigt bra skifte från sitt-stå.
Även hoppet har blivit bättre. Eller rättare sagt ingången i hoppet. Han är stor min lufs och har haft lite svårt med avslutet men nu verkar vi ha fått till det.
Körde vidare på snabba skifte till zätat. Provade idag att lägga in dem i sin helhet. Läggandet funkade men sättandet var svårare.
Avslutade med vittringen. Nosade bra men skvätte till en pinne med tassarna.

Chelsea var lite disträ idag. Inte alls så fokuserad som hon har varit på sistonde.
Genomförde det hon skulle men inte med den ansträngningen jag vill ha.
Vi körde i alla fall rutan och det verkar som att ordförståelse och momentförståelse börjar sitta där.
Fria följet var lite svajigt idag men hon hade fina stegförflyttningar. Till och med till vänster börjar arta sig.
Hoppet känns mer och mer som ett helt moment. Nu ska vi bara slipa till det så att hon fixar den tävling. detta är inget moment som jag lägger särskilt mycket energi på eftersom det bara är i 2:an det ser ut så här. Bättre att lägga krutet där vi har igen det i dem andra klasserna.
Apporteringen går fint nu. Inga problem med ingångarna längre, det löser hon bra. Idag introducerade jag metallen för henne. Jag har avvaktat med det eftersom hon inte varit en självklar apportör. Ville att träapporten skull sitta innan jag blandade in metallen. Hon tog den inte självmant men när jag presenterade den för henne så gjorde hon en 1:as apportering, fast med metallen. Duktiga lilla tjej som försöker i alla fall, fast den är äcklig.
Även fjärren tar sig. Idag var jag ute på 5 m. Funkade nästan helt tillfredställande. Åtminstonde så fastnade hon inte i läggandet i alla fall. Pytteliten förflyttning framåt. Tränade lite på ställandet från sitt. Nu har hon förstått att bakbenen ska vara stilla, hon lär sig fort den lilla.

Just nu har jag lite mycket i skallen så det blir aningen sparsam snabbträning.
Ska tagga igång på fredag då det är träning med Philippa och på lördag när Lotta P ska drilla mig.
Tävling på söndag och landslagsläger nästa helg ska väl få igång inspirationen 😉