Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Dagens träning blev splittad i två.
Först körde jag Chippen. Sen ringde dem från vår blivande hall att mattan var på intågande och att trucken inte startade. Så det blev till att ge sig iväg för att rulla av och lyfta in. På väg dit ringde dem igen och meddelade att dem hade fått igång trucken och min arbetsinsats inte behövdes. Så tillbaka till klubben för en runda med Chelsea.

Chip s träning blev lite avkortad av samtalet men vi hann med gripande av apporten, hoppet, fritt följ och snabba läggande och sättande.
Tog mig en liten funderare på vilka detaljer jag behöver förbättra. Det är naturligtvis många men jag vill börja i den änden där jag har mest att vinna. Tidigare har jag jobbat mycket på helheten i momenten, vilket har gett önskat resultat, men nu vill jag ta en period med lite mer detaljfokus.
Idag fokuserade jag framför allt på sättande och läggande under gång. Jag testade mig fram lite och tror att jag kanske har kommit på hur jag skulle kunna komma åt detta.
Utvärdering kommer när jag vet hur det fortlöper.

När det blev Chelseas tur så körde vi vidare med rutan, inkallning, apporten, fjärren och fria följet.
Kändes som vi fick ett par riktigt fina genombrott idag. Till rutan hade hon superfin bjudning och jag kunde skicka från olika håll. I fjärren kunde jag få till båda skiftena från 4 m, snabba och låsta. Duktig tjej.
Snart har vi ihop hela apporteringen tävlingsmässigt. Helheten finns men inte detaljerna helst ännu, men det tar sig. Likaså är det med inkallningen.
Kände idag att fria följet har vi inte tränat så mycket på sistonde och sånt märks tydligt. Detta har hon haft så naturligt så det är lätt att man blir lite för säker på momenten och då tränar man inte tillräckligt. Nu vill jag ju inte tappa detta fina som kommit så naturligt för henne, så skärpning.

Kuttad, uppdelad och aningen rörigt men ändå givande och bra.
Många bra kvitto idag så jag ser fram emot nästa pass när jag ska få sätta tänderna i det.

064