Etiketter

, , , , , , , , , ,

Idag blev det lite träning med Viktoria på klubben.
Planen var från början en annan men en kraschad plan blev till en annan bra plan.
Det var MH på klubben så vi fick parera träningen mellan skotten. Eftersom båda är skottberörda så vill jag vara noga med att vi inte är i ett moment när skotten kommer. Annars ser jag det som bra skotträning i avslappnat läge.

Chip gjorde en riktigt bra fjärr idag. Efter sista tävlingen har jag backat bandet lite igen och ställt mig närmare igen. Det kan bli så med den mannen att man behöver friska upp minnet på honom ibland och just idag var det ett bevis på att den metoden funkar.
Rutskick på skoj fick han varva träningen med idag, det piggar alltid upp.
Sen lånade vi en apport av Viktoria, som var lite mindre än den vi brukar använda, och gripandeproblemet kom fram igen. Tror att han har gått i för hårt i något gripande och det har resulterat i försiktighet. Körde på en stund med gripandeträning och fick till några bra till slut.
Inkallning, fritt följ och zätat ingick också i dagens träning. Nöjd med allt, extra nöjd med fria följet.

Chelsea verkar ha kommit på det roliga med rutan. Bra linje in och fin fart. Nu ska vi få till placeringen också bara. Ställer sig fint dock.
Apporteringen har släppt och den börjar funka i sin helhet. Lite mer träning på att sitta kvar sen är den i hamn.
Lite fjärr som förbättrar sig långsamt. Tänker att jag bara ska köra på som jag har börjat och rätt som det är så kommer proppen att gå ur.
Har börjat lite med förberedelser för inkallning med ställande och läggande. Till skillnad från Chips så kan nog denna bli riktigt bra.
Avslutade med lite oljudsträning. Hennes ljudkänslighet blir ett problem i träningen så jag ska försöka lägga lite krut på den. Det var ekollon idag igen som störde ut henne så det blev till att kasta ekollon på plåttaket tills hon inte brydde sig mer.

Det var kull att se Viktoria och Bella idag. Kul att se att dom har gjort fina framsteg. En piggare och mer allert Bella gjorde ett trevligare intryck. Kul!
Kul också att Viktoria tyckte att Chip hade speedat på sig, kul att det syns.
Återigen får man bekräftelse att det lönar sig att träna 😉

051