Etiketter

, , , , ,

Jag älskar detta fantastiska höstväder. Idag har det varit varmt och skönt, 15 gr och svårt att fatta att det närmar sig mitten på oktober.
Innan träningen idag passade jag på att rasta i parken ovanför oss och fick tagit några fina fotografier på hundarna.

Sen var det dags för träning med Lotta P på klubben. Alldeles för länge sedan vi fick till en träning tillsammans.
När man inte har sina träningskompisar så att man kan få regelbunden kvalitativ träning inser man hur mycket man behöver dem.
Jag har haft dessa tankar ett tag nu, hur mycket bra träningskamrater betyder.
Vikten av bra träning betyder allt om du vill komma någon vart, det kan vi nog alla vara överens om. Men hur lyckas man hitta någon som matchar en i träningen då?
Det gäller att vara kritisk och egoistisk när du väljer ut dina träningskompisar. Eftersom det är ditt ansvar att sörja för att du och din hund får rätt förutsättningar i din strävan uppåt framåt.
Det handlar inte alls om att någon måste vara på en viss nivå rent prestationsmässigt utan det handlar om att hitta en perfect match. Någon som ser dina brister och dina kvalitéer, som vet hur du vill ha det och vilka mål du har.
Mitt råd är att leta efter en, eller flera om du kan, perfekt match. Våga var kritisk och våga välja vem du vill träna med men kom ihåg att även dina träningskompisar väljer.
Lotta P är min perfect match när det gäller hundträning, hoppas jag är hennes 😉

042