Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Det blev en liten förmiddagsträning idag eftersom jag inte började jobba förrän efter lunch.
Med Chip körde jag igenom hela elitprogrammet.
Jag har ju efter mycket kämpande fått upp han i aktivitet, vilket ju naturligtvis är jätteroligt, men jag har lite svårt i nuläge att avväga uppvärmningen.
Uppvärmningen idag var i alla fall inte tillräcklig och då blev han alltför het fria följet. Samtidigt så är han himla rolig att jobba med, svår avvägning som sagt.
I zätat har han börjat huka sig inför skiftena. Har märkt det på dem senare träningarna. Visst är det bra med förväntan men detta får vi jobba på efter helgens tävling.
Inkallningen blev bara rak idag men bra tempo. Får se om jag hinner med några skifte i morgon, framför allt läggande känner jag.
Rutan var fin som vanligt. Skulle bara önska att han ställde sig närmare konen.
Bra skick i dirigeringsapporteringen. Både till konen och apporten. Något har ju dock hänt i hans gripande, tror han har slagit i någon gång.  Känner ändå att dem funkar men det är absolut något att träna mer på.
Tror att jag har fått rätt på ingångarna vid hoppet. Har ställt mig lite längre till höger och då kommer han lättare in vid min sida. Kan man ju fundera på varför man inte har gjort det tidigare när det var så enkelt.
Vittringen funkade idag. Finns ju inte mycket mer att säga om den mer än att jag är glad när det funkar.
Fjärren var inte den bästa idag. Något störde honom och han tappade fokus och flyttade fram. VI fick göra om ett par gånger men vi fick rätt på den till slut. Slutade med fin stadga.

Chelsea började som hon brukar. Superglad och utåtriktad.
Fick hjälp även idag med att avvisa henne när hon rusade fram till en av klubbkamraterna.
Känner att detta är rätt medicin med henne. Hon släpper den tanken direkt och väljer MIG.
Lycka!!!
Hon bjöd på fina rutskick idag. Ordförståelsen för rutan börjar komma och hon bjuder på beteendet att springa dit.
Lite fritt följ och något läggande under gång hann vi med, som hon fixade fint. Lite kallt om magen tyckte hon nog vid första nedläggandet. Blött i gräset och naken mage=kallt.
När vi sen höll på med hoppet så trillade det ner lite ekollon på ett plåttak intill oss och det ljudet gjorde att vi inte kunde träna vidare.
Så nu när man precis har hittat nyckeln till hennes ofokus så dyker nästa tröskel upp.
Om man blir rädd för ljudet av ekollon mot ett plåttak så är man galet ljudkänslig enligt mig. Jag hittade en liten träkloss om jag kunde stå och kast amot en plåt medans jag belöningsmatade henne med korv. Gick ganska bra och inser att det får bli mer sån träning.
Med dem problemen som vi har haft på sistonde med henne och dem svängar det tar i träningen hela tiden så gissar jag att det har lite med hennes ålder att göra. En tonåring i spökålder, vi får hoppas att det försvinner snart.