Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Att fira sin födelsedag på bästa sättet måste vara att göra som jag gjorde idag, kurs hela dagen.
Det vad dags för andra träffen i kursen The Sky is the Limit.
Ett väldigt härligt gäng, eller två härliga gäng för att vara noggrann. Kul att se att dem hade tränat på, på det som vi pratade om sist. Man kunde faktiskt se ganska stora förändringar på några av ekipagen.
Idag har vi pratat delmål och slutmål. Hur man ska lägga upp en plan som är tillräckligt utmanande utan att vara orealistisk.
Till nästa gång ska dem välja ett utmanande moment som blir kursens mission.

Hann naturligtvis med lite egenträning också idag.
Chip, som ska tävla i morgon, fick en genomkörare i gripande av apporten, inkallning, fritt följ och vittring. Känns som att gripandet börjar komma tillbaka som det ska vara och vittringen verkar funka igen.
Känner mig ganska bra i fas för tävling om det inte hade varit just i morgon. För mig är det en väldigt annorlunda uppladdning att köra slut på psyket med heldagskurs dagen innan. Men jag är säkert på G i morgon när jag vaknar.

Lilltjejen hämtar in på träningsfronten. Svart-vit är helt enkelt modellen.
Blev inte så mycket träning men lite fritt följ, läggande under gång, fjärr och apportering fixade vi. Jag vill köra korta pass för att kraven ska bli mindre så att hon inte faller in i sina överslagshandlingar.
Generellt känns det som det lossnar. Hon väljer mig i fler och fler situationer och inte bara för att hon ska utan med större och större etusiasm. Jag ser ljuset i tunneln.