Etiketter

, , , , , , , ,

Idag har det varit rankngtävling i Mariestad.
Svinkall morgon men underbart väder när solen kom fram.

Jag lottade till mig dagens sista startnummer, nr 15.
I gruppmomenten var det lite slarvfel från mig. I platsen var jag på väg att gå ifrån honom utan att ha sagt ”stanna” så jag gungade tillbaka med kroppen och dömdes för dubbelkommando, såklart. I sättandet så råkar jag trampa honom på tassen när jag kom tillbaka till honom vilket resulterade i att han lyfte tassen och det blev en poäng bort.
Jag slarvade även i högersvängen i zätat och tog den lite för snävt. Orutinerat.

Sen stod Chip för lite slarv vid apporteringen, dåligt gripande som gjorde att han tappade apporten, igen, och jag fick ge honom ett dubbelkommando. 5:an var ett faktum.
Lite slarv i vittringen där han puttade till pinnarna med tassarna, men rätt pinne in.

Ja, det var lite sånt smått här och där som kostade onödiga poäng men jag är galet nöjd med 9:an i fria följet. Dessutom är jag väldigt glad för att hans motivation har blivit så mycket högre och att den verkar ha blivit konstant.

Dagen slutade med ytterligare en 7:a till samlingen 😉
Det är vi nöjda med 😉
Stort grattis till Diana, Lillemor och Lena som tog pallplatser med superfina rundor.

Lilla Chelsea fick vara med på ett hörn också idag.
Idagtillstötte inga nya gråa hår. Hon skötte sig utomordentligt och valde vid flera tillfälle sin matte framför annat som kunde lockat. Obeskrivlig lycka beskriver bäst den sinnesstämningen.

216