Etiketter

, , , , , , , , , , , , , ,

Hemkommen från träning på Laholms Bk tillsammans med Philippa.
Känner mig lite både och efter dagens pass.
Med Chip var det mesta bra faktiskt, allt utom vittringen. Om den säger jag bara STRUL. Vi har ju det i perioder men nu är denna perioden lite för lång tycker jag.
Jag vill att han ska koppla på hjärnan när han sitter vid min sida och ser att TL lägger ut pinnnarna. Som det är idag så antingen kopplar han inte på alls och bara springer ut och hämtar en eller så kopplar han på hjärnan när han är ute vid pinnarna och gör ett ganska slarvigt letande än om han kommer in med rätt. Är och ser väldigt ofokuserat ut.
Jag har ett par träningar på mig där jag ska försöka påminna honom om hur vi brukade göra. Blir helt enkelt till att backa bandet hela vägen tillbaka.
Sen gjorde han ganska bra ifrån sig på resten framför allt är jag glad att vi fick till lite gruppmomentsträning. Blir alltför sällan och då är det lätt att det smyger sig in lite eget tänkande.
Med tanke på tävling i helgen så känns det som det brukar, att jag har tränat för lite. Kanske det till och med stämmer nu med tanke på de två senaste tävlingarnas resultat som varierat från moment till moment.

Kan ju i alla fall inte klaga på hans arbetsmotivation till skillnad från Chelseas just nu.
Börjar tyvärr bli riktigt jobbigt med hennes störningskänslighet. Den i kombination med att hon är så väldigt självständig knäcker våra träningspass för tillfället.
Körde in om Hund & Katt i Helsingborg när vi var på väg hem så att hon själv fick välja en jätterolig leksak. Jag köpte två fall i fall plus två andra som jag nog kan tänka mig att hon kan uppskatta. Skulle vara trevligt att hitta något som hon skulle vilja göra vad som helst för när inte jag själv duger.
Vi får prova dessa nyinköpta egenvalda leksaker vid nästa träning och om inte dem heller väger särskilt tungt mot annat, som egentligen är ingenting, så blir det för henne att ha tråkigt ett par veckor fram.
Kanske hon skulle må bra av det till och med. Vi får se.

Men som alltid superroligt att träna med Philippa. Givande på alla sätt och jag säger som vi brukar ”Vi måste göra det oftare”.