Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Idag har det varit träning över gränserna igen. Men denna gången var det jag som åkte över sundet för träning med Birgitte.
Tiden bara rusar iväg. Jag åkte över kl 11 och kom hem igen kl 17.

En heldag med hundträning, funderingar, fika och bra prat.
Vi klurade lite på Chips inkallning och funderade på om han vill fungera bättre med handtecken. Jag ska prova mig fram så får vi se.
Samtidigt måste min tajming bli bättre, det var vi överens om.

Lilla Chelsea är, konstaterade vi, ganska omogen i sin kropp fortfarande och pga det så får man inte heller till snabbheten i springmomenten. Mitt fokus med henne framöver kommer att ligga på fart, stabilitet och fokus, samt mycket störningsträning.
När det blir dags för oss att gå ut i nästa tävling så ska vi ha bättre koll på dessa saker.
I övrigt fortsätter vi som vi har gjort hittills med henne. Hon behöver tydliga direktiv på vad jag menar och det är viktigt att ständigt låta henne utvecklas framåt. Hon är snabbtänkt den lilla loppan.

Jag tackar Birgitte för dagens pass och ser fram emot nästa.