Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tog en sväng ner till Landskrona och Jyckebo för lite träning idag.
Med tanke på tävlingen nästa helg så kändes det som en bra idé att testa av planen med Chelsea.
Får nog säga att hon inte bryr sig mycket om nya platser och det har jag väl igen eftersom hon har varit med på både det ena och det andra med Chippens tävlingar. Men resan dit visade sig ändå vara lönt, av två olika anledningar.

Dels var det så att det sköts, förmodligen på någon skjutbana, i närheten och det blev hon aningen berörd av.
Därför har jag bestämt mig för att ta en ny runda dit ner i morgon.

Hur gick då träningen?
Chelsea skötte sig trots allt bra. Jag körde genom 1:ans program i lite omvänd ordning. Tyckte faktiskt att det mesta var tävlingsbart. Tyvärr var hon som mest påverkad av skotten när vi skulle köra ställande under gång så det kunde vi inte genomföra i sin helhet. Sen är det ju platsliggningen som vi inte tränat tillräckligt men som ändå tar sig för varje träningstillfälle. Vi behöver ju träna den med andra hundar och det tänkte jag försöka få till i morgon. Så då får vi se.
Hennes för dagens ”skitbra” moment var hoppet, apporteringen, inkallningen och läggande under gång. WOW vad min lilla loppan kan 🙂

Chip var också med och tränade såklart.
Han fick bara ta en liten plockträning. Vi körde hopp-apport, dirigerings apport, fjärr och vittring, samt lite fritt följ.
Vi fokuserar mest på detaljer nu och ser till så att träningen är superkul.
Med honom är det samma detaljer som ”alltid” som vi tragglar och där är det viktigt att se till så att det förblir roligt.

Vår avslutning i Landskrona hade vi vid sjön som är helt fantastisk enlig mig och framförallt Chippen, andra anledningen som gjorde det lönt. Lite bilder på den härliga stunden.
20130824_104629
20130824_105457
20130824_104854