Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Nu börjar det verkligen dra ihop sig mot semester och rankingtävling. För att känna mig så väl förberedd som det går under rådande omständigheter får jag frångå mina principer, att inte träna på arbetsdagar.
Ikväll blev det träning efter jobb med Viktoria. Det var ett tag sedan men det var kul och väldigt snällt att bli erbjuden hjälp. Tack för det. Jag behövde lite kommendering kände jag så att jag kunde få till hela moment.

Först ut var Chip. En otrolig arbetsvilja trots att han bor ihop med en löptik. Imponerande!!!
Det blev fritt följ, zätat, dirigerings apportering, vittring och fjärr, i den ordningen.
Inga stora missar någonstans men en del små som vi är medvetna om och jobbar på.
Känslan i fria följet var mycket bättre idag. Kändes som han höll ihop bättre och förstod att vi inte körde detaljer utan helhet.
Zätat var paralellt och snyggt i alla skiftena. Ytterligare ett bevis på att det lönar sig att träna. Men framför allt har klubbens nya spegel hjälpt oss massor. Jag har fått möjligheten att tala om för honom både när det har varit bra och dåligt och på så sätt fått in ganska snabbt vad det är jag är ute efter och vad som belönar sig. Riktigt kul!

Chelsea fick också lite kommendering och det var skönt för mig att få bekräftat att hon inte bryr sig om ”tävlingsledaren”.
Det blev linförighet, läggande under gång, inkallning, ställande under gång och apportering plus annat småpyssel.
Supernöjd med henne i helhet. Störningar uppenbarade sig och jag såg tillfället och passade på att träna just det. Vi avslutade med att träna lite platsliggning med en aning störning av Viktoria. I början föll hon i fällan men imponerande snabbt fattade hon vad vi utsatte henne för och det syntes tydligt hur hon tänkte och ansträngde sig. Duktig tjej!

Filmen är från igår men ville bara visa hans arbetsvilja som inte har påverkats av löpet alls.