Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Det varit lite träning i helgen trots värmen. I fredags morse åkte jag till klubben vid 6 på morgonen och tränade innan jobbet. Det kan jag ”varmt” rekomendera om man vill undvika värmen och är morgonpigg.

Igår var Philippa och gästspelade på klubben. Alltid lika trevligt och som vanligt önskar jag att det var lite närmre mellan oss så vi kunde träffas oftare.
Vi sick sackade mellan skurarna och fick till lite filmning på träningen. Beviset kommer längre ner på sidan.

Idag var det först dags för en instruktörstimme.
Med detta ekipaget så är det mycket prat och praktiska exempel. Vi har inte ännu hunnit komma så långt i den praktiska träningen utan vi har fått börja med att koppla på förståelsen för grunderna. Mycket prat blir det men det känns både givande och nödvändigt.
En spännande fortsättning följer.

Efteråt var det dags för egenträning med mina varma vovvar.
Oerhört klibbigt och varmt idag.
Det blir lite till att belöna ofta, inte kräva för mycket och inte för långa kedjor.
Tyckte att Chelsea höll ihop bra och vi gjorde vår första tävlingsmässiga kedja med två moment, fritt följ och inkallning. Inga som helst problem!
Vi körde ordförståelse i läggande och ställande under gång, konskick och konsten att ligga ”rätt” i platsen.
Vi filar till lite detaljer och börjar sätta ihop hela moment och siktar på start 1 september.

Chip hade en liten svacka igår när vi tränade. Funderar lite på om det har att göra med att Chelsea löper för fullt…
Inget jag har för avsikt att skylla på men det kan ju vara en förklaring, annars har jag ingen aning. Det kan ju i och för sig bara vara en dålig dag. Han gjorde konstiga saker som han inte brukar, bl.a så var han helt lost på vittringen som har gått så väldigt bra på senaste tid. Men, men… idag var han sitt vanliga jag, förutom värmepåverkan.
Det blev ingen lång träning men vi hann med rak inkallning, dir. apportering, vittring, fritt följ, stegförflyttningar och vändningar.

Aningen stressad med helhetsträningen då jag har en och en halv vecka kvar att träna innan vi far på semester och sen blir det tävling med Chippen direkt när vi kommer hem.
Men har god tro att min klippa kommer att fixa det utmärkt.

Här kommer ett litet hopklipp av Chelseas träning 🙂