Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Började dagen med lite hundträning vilket jag hann för att jag ”möblerat” om lite i min bokningskalender.
Jag började med att lägga ett spår till Chip och just som jag hade gått klart det så inser jag att okunniga jag hade lagt ett i motvind. Min expertpanel hade ändå talat om för mig att det skulle jag inte göra. Okunnig och olydig skulle visa sig vara en dålig kombination.
Spåret gick inget vidare. Han slog och vädrade i luften. Snurrade runt och ”gick vilse”, precis som Lotta sagt. Men vi tog oss igenom detta och fick konstaterat ytterligare en sak, så länge det finns korv i spåret bryr sig Chip inte om några pinnar…
Nu hade han ju ingen sele på sig idag eftersom jag har lånat Lottas tidigare och kan det kanske bero på detta att han inte gick så bra? Jag valde att tro på det. Så det blev till att köra in på Hund & Katt på vägen hem och införskaffa en egen sele, svart, med tillhörande lina, i rosa.
Helt säker på att det kommer att gå lysande nästa gång 😉

Efter kaosspåret så fick vi trösta oss med lite lydnadsträning. Lite frittfölj med extra många vänstersvängar och lite fjärr med extra fokus på uppsitten.
Här känner vi oss hemma så det gick med ens mycket bättre.

Chelsea var på ett strålande humör idag och bjöd på ett par kanon ställande, dock inte under gång men i alla fall.
Läggandet under gång var lysande och jag känner nästan att det har bättrat på sig ytterligare de senare gångerna.
Riktigt bra fritt följ trots att vi var på ny träningsplats med ny störning. Kändes lovande.
Något för het för att vilja stanna kvar vid inkallningen men hon lyssnar duktigt så gör om och gör rätt funkade idag också.

Kortis snabbisträning men en tillfredställande känsla när man hinner innan jobbet. Skulle vara en enorm lyx om man hade det så varje dag.
Dagens sammanfattning; ny sele och spårlina kommer att göra susen för vår framtida träning och Chelseas debut känns inte lika skrämmande efter idag 🙂