Etiketter

, , , , , , , , , , , , , ,

Sista träningen inför SM 2013 är utförd!
Kan väl säga att den gick som sig bör. Med andra ord inte så värst bra.
Känner mig trygg med det eftersom man brukar tycka att genrepet inte ska gå bra och i så fall ligger vi ju lika bra till som jag tyckte att vi gjorde igår.

Planen idag var att bara köra ett kort och roligt pass.
Momenten för dagen var hoppet, fjärren, vittringen och konskick.
Det blev ingen uppvärmning idag utan jag körde på direkt. Solen gassade från himlen och det är ju aldrig till Chips fördel därför ville jag spara på hans energi istället.

I hoppet slog han i igår så det ville jag kolla av ifall han hade lärt sig av och det verkade minsann så. Bra!
Fjärren har han börjat att förflytta sig i, onödigt mycket dessutom, så den ville jag peta lite på så att han kommer tillbaka till minnet. Blev bra!
Vittringen gick inget vidare idag. Gick över rätt pinne 4 gånger men tog i och för sig rätt till slut. Stor skillnad från gårdagens alldeles lysande vittrings apportering. Gjorde om en gång och fick till den!
Konskicken blev med den fart som jag vill och önskar men han hamnade otäckt nära cirkelkanten. Han har en tendens att hamna lite långt bak, alltid, men idag tyckte jag att det var lite väl spännande nära. Jaja!

Som sagt, det är på lördag det gäller och då kommer vi att vara grymt taggade 😉

image

Lilla Chelsea, som inte är så liten längre, var också tagen av värmen idag.
Men innan hon var helt slut hann vi göra ett tävlingsmässigt hopp och en lika tävlingsmässig apportering och linförighet, fast i fritt följ.
Vi tragglade lite ingångar med apporten men vi får köra vidare på det en dag när mer energi finnes.

Nu vilar denna lilla familjen sig i form inför helgens bravader och till alla er som ska dit och tävla önskar jag lycka till.
Till er som ska dit och titta vill jag önska, att om ni hejar på oss så får det gärna höras utanför ringen. Chip och jag älskar när vi hör publikens stöd 🙂