Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Kanske inte fick ett helt Dextrosol paket i energi idag men det blev minst ett halvt i alla fall.
Det var ganska varmt redan på morgonen så jag tog en sväng om stranden så att hundarna fick bada lite. Åtminstonde Chip, Chelsea råkade av misstag gå ut 4 meter i vattnet och när hon kom på det så tvärnitade hon och tvärvägrade att komma in till kanten. I 15 minuter stog hon i vattnet och till slut fick jag gå i och ta upp henne. Skithund! 😉

Badet hjälpte i all afall Chip att klara träningen i solen. Det är det enda som jag kommit på hjälper mot hans värmekänslighet.
Mina goa träningskompisar hade bestämt bana till mig idag så det blev, dirigerings apportering, inkallning, hoppet, fritt följ, vittring och rutan.
Han hade dåligt tempo in med vittringsapporten så det blev en extra vittring efter rutan.
Belönade upp tempot in och kände mig nöjd med det.
Mest nöjd idag var jag med fria följet där han höll samma arbetsmotivation genom hela programmet, trots värmen.

Chelsea skötte sig fint idag men man märker att värmen tar även på henne. Benen går men huvudet hänger inte riktigt med. Men innan hon fick värmeslag hann vi med lite träning till rutan, apportering,läggande under gång, fritt följ och ingångar.
Fria följet börjar bli riktigt bra. Har de sista passen fokuserat på halter och idag märkte jag att hon förstod vad jag är ute efter.
Apporteringen är jättefin nu. Idag backade hon inte en enda gång när jag skulle ta apporten. Rutan sitter lite längre in men vi har massor av tid till den. Ingångarna gick sådär idag, ofokuserad och varm. Vi avslutade med ett superfint läggande under gång.

I morgon tränar vi med Philippa. Det ser jag fram emot mycket för det var evigheter sedan.