Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Idag har vi varit ute på ett litet äventyr jag och mina hundar, och min trogna följeslagare mamma.
Vi har varit i Danmark och tävlat, första gången utanför Sveriges gränser.
Det var lovat regn, rt favorittävlingsväder, men det blev sol. Inte det bästa tävlingsvädret för Chip men han verkade taggad så jag var vid gott mod.
Vi drog startnummer 10 av 14 ekipage. I och med det så hann vi kolla på ekipagen före oss så att det kändes lite tryggare att gå ut. Fick hjärtligt mottagande och även god hjälp av mina medtävlande. Härlig stämning bland både tävlande och funktionärer.

När det väl blev vår tur så var Chip aningen påverkad av värmen men vi var båda taggade och gick in och gjorde vårt jobb.
Denna härliga hund ställer upp för sin matte gång på gång. Det känns så tryggt att gå ut med honom på plan och bara köra. Älskade vovve!

Dagens betyg såg ut som följer:
Gruppmoment 10+10
Fritt följ 9
Zätat 9
Inkallning 8,5
Rutan 9
Dir. app. 8
Hoppet 10
Vittring 9
Fjärr 8
Totalt: 287 poäng
Detta räckte för dagen till en hedrande 2:a placering.

Och så här såg det ut.


Jag måste få säga att jag är väldigt nöjd med min egna prestation i detta.
När jag tittar på filmen så ser jag en trygg förare, som jag också kände mig, som går in och gör ett säkert intryck. Jag känner mig trygg i min roll som hundförare, är nöjd med att jag når mina mål ett efter ett och ger min hund dom bästa förutsättningarna.

Nu siktar vi mot nya mål och fortsätter vår resa tillsammans, jag och mina hundar.