Etiketter

, , , , , , ,

Då har vi haft vår utomhuspremiär för i år. Härligt väder blev det om än lite kallt i vinden. Tyvärr kändes Chip aningen påverkad av värmen vilket vittnar om att sommartävlingar inte är mycket att fundera på för vår del. Ingen nyhet dock.

Vi gick ut som nummer ett idag och han kändes fin på uppvärmningen så vi tog med rätt känsla in på plan.
Jag hade vissa detaljer som jag ville checka av idag, som vi tränat lite extra på.
I fria följet har vi haft snea sättande och min blick framåt att träna extra på och det fick vi genom idag.
Zätat har ju haft paralellitetsproblem, mycket pga att jag har gått snett. Det var fortfarande inte hundra idag men mycket bättre.
Inkallningen var varken bättre eller sämre, bara lika frustrerande som vanligt.
Rutan gjorde han lika bra idag som på genrepet. Helt enkelt lysande!
Sen var det dir. apportering. Här har konskicket varit problemet men det var riktigt bra idag. Tyvärr så var det något som störde honom en aning i gripandet så han fick den i klossen vilket i sin tur gjorde att han tappade den. Slarv, onödiga poängtapp!
Hopp-apport. Inget att säga där mer än bra.
Vittringen var jag spänd på eftersom den strulat lite mer än vanlligt på sista träningarna. Men den var fint utförd med en liten undantagelse av att han rullade den i munnen. Inget jag såg men domaren gjorde tydligen. Hur som helst var jag nöjd med hans nosarbete.
Sist ut, fjärren. Jag tror aldrig han har gjort den så bra som idag. Lite, lite tramp i skiftet stå-sitt men ingen förflyttning och det viktigaste av allt han var RAK!

Trots att jag kände att han blev aningen påverkad av solen idag så skötte han sig  tillfredställande. Glad och nöjd matte!
Vi samlade ihop 291,5 p och en klassvinst.

Se upp för något skakig och oredigerad film 😉