Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

En härlig lydnadshelg är till ända. Stort tack till Kjell och Lillemor Edström.
Ett glatt gäng samlades till frukost i klubbstugan och vi startade upp med lite hundsnack.

Jag planerade att köra Chip idag också och låta Chelsea passivitetsträna även idag.
Chelsea klarade av situationen mycket bättre idag än igår. Hade mycket lättare för att koppla av och vi kunde till och med gå till sidan och träna lite trots alla hundar och människor som befann sig på plan.
Sista passet för dagen tillägnade jag därför till henne. Hon fick visa upp läggande och ställande under gång. Där lillemor tyckte att läggandet var riktigt bra men ställandet behövde lite mer jobb. Hon fick gå lite linförighet där det inte är något problem med vare sig motivation eller position men jag behöver tänka på min kroppshållning.
Mest ville jag kolla hur hon skulle finna sig i situationen och det klarade hon lysande idag.
Riktigt stolt över min lilla loppa.

Chip fick en runda fritt följ igen, eller ska jag kanske säga att jag fick det.
Lotta P och Thomas var med mig ute på plan idag för att höra vad Lillemor tyckte så att dom kan hjälpa mig med det på våra träningsdagar.
Jag ska även här tänka på min kroppshållning och försöka höja blicken något. Behöver tänka på hur jag sätter fötterna i halterna och vändningar på stället.
Fick en hel del matnyttigt med mig där.
Vi gick igenom zätat med våra skifte som inte är paralella och även något långsamma.
Lillemor trodde att stor anledning till att det blev snea skifte var att jag hade siktet fel inställt när jag gick. En riktig AHA-upplevelse för mig! Annars hade jag för övrigt ganska bra metoder som jag bara skulle jobba vidare på.

Helt enkelt hur nöjd som helst efter helgen. Känns som att alla var glada och nöjda.
För att vara första gången för mig som jag arrangerade detta så känner jag mig mer än nöjd.
Tack mamma för hjälpen i köket.
Samt tack alla andra som hjälpte mig på traven 🙂

672