Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Klockan är omställd och när man drog upp rullgardinen i morse så strålade solen från sin bästa himmel. Man blir väl aldrig så inspirerad till träning som när man vaknar på det viset, klarblå himmel och strålande sol. Men så är det ju också första dagen med sommartid…

Idag blev det träning med Lotta P.
Chelsea skulle få en ”omgång” med tips och utmaningar.
Eftersom störningen är hennes största problem så valde vi idag att utmana henne med det. Lite försiktigt lade vi till störning som olika saker på plan, koner, apportbock, vantar, koppel och något så hemskt som människor som inte stod blick stilla.
Detta var utan överdrift jobbigt för henne. Efter en stund så gick det bättre men då var också kontoret relativt obemannat. I takt med att orken tog slut så brydde hon sig mindre och mindre om störningen, kan det ha ett samband
Hur som helst så fick vi till några riktigt fina läggande och ställande under gång.
Bra inkallningar och några väldigt fina sträckor i linförigheten.
Men hon visade också publiken att hon lätt kan ignorera sin matte om det kommer något kul utanför staketet. Hmm…
Lika underbar som hon är lika mycket huvudkliare kan hon vara min älskade lilla valp.

Chip och jag kämpade på med vår inkallning. Den är månadens mission.
Lyckades med ett par kanonställande, där man bara tänkte ”Wow, du kan ju”, frågan är ju bara hur jag ska få till dom på riktigt.
Var tvugna att köra lite fritt följ också idag. Korta sträckor med fokus på kontakt.

Nästa helg är det kurs med Lillemor och Kjell Edström. Då ska dom få bita i dessa momenten med oss. Frågan är lite om jag ska lägga så mycket tid på ögonkontakten i fria följet med Chip. Han har bra position så frågan är om jag tjänar lika mycket som det kostar.
Ja, detta och en del annat ska vi ta tag i då så får vi väl se vad Edströmmarna tycker.

800