Etiketter

, , , , , , , , , , ,

En ganska händelserik och givande hunddag idag.
Hade ett mycket inspirerande samtal med fröken Ordförande i klubben. Snabbt och lätt var man insatt i en helt ny grupp på klubben som ska dra igång ett mega stort projekt.
Egentligen gillar jag inte att säga A och inte B men i detta fallet så måste jag helt enkelt vänta lite med att berätta.
En sak kan jag säga att det ska bli både roligt och spännande och det kommer att kräva en hel massa jobb, bara att hoppas att det är värt det i slutändan.

Jag fick också en öppning på lite inomhusträning idag. En ganska liten lokal men i alla fall möjlighet till barmark och det ser jag fram emot mycket. Ska dit på tisdag och kolla läget.

Dagens träning blev kort men jag var mycket nöjd.
Chip fick köra lite fritt följ, en inkallning, fjärr och ställande under gång.
Märkte förändring på fjärren, med belöningen på hans vänstra sida och på ställandet under gång där jag belönar bakom med boll.
Skönt att se att ens tankar ger resultat. Nu gäller det att befästa och utveckla så att vi kan plocka bort hjälperna.
Han gjorde en lysande inkallning idag, det glädjer mig mest av allt. Denna eviga inkallning, men skam den som ger sig.

Chelsea fick en liten träningsrunda på altanen idag.
Klarade mycket bra att hålla fokus trots att det stod folk nära och pratade. Väldigt fint fritt följ. Det är stor skillnad när underlaget är isfritt och slätt.
Hon fick apportera sin trasa. Kommer in rakt och fint men vi har inte börjat med ingångar ännu, nästa steg.
Kastade trasan en gång rakt framför fötterna på Gunnar för att se om hon reagerade på det men inte då, tog trasan som om han inte fanns där.
Sen kastade jag trasa och Gunnar ställde sig framför och delade lite på benen så att hon ändå såg den. Samma sak här, hon sprang rakt fram, mellan hans ben och högg tag i trasan. Fokuserad på sin uppgift, duktig valp 🙂

Jag har sagt det förut men det är värt att upprepas JAG ÄLSKAR MINA HUNDAR!!

64550_4730870942157_1440571278_n

Inte bästa bilden, jag vet 😉