Etiketter

, , ,

Kom hem från jobb idag till en galet pigg valp.
Ett säkert tecken på överskottsenergi är när hon gräver frenetiskt i soffan och inget kan stoppa henne.
Normalt tränar jag inte de dagarna som jag jobbar men idag valde jag att köra en liten stund på mattan för att dra av henne lite energi.Såna här tillfälle ska jag ta till vara på fler gånger. Så härlig hon är *s*
Jag är så nyfiken på hur hon utvecklas hela tiden, varje vecka, varje dag.

Det har hittills varit lite svårt att få henne att bjuda på beteende. Vid några tillfälle har vi fått till det men jag har ändå kunnas läsa i hennes blick att hon inte riktigt förstår vad det är vi gör.
Idag kom den enegin fram som jag vill se. Intensiv, snabb och med full fokus.

Jag håller på att sätta ord på vissa rörelser och idag testade vi ligg på kommando.
Vi är inte riktigt där ännu men med hennes vilja att jobba idag så fick jag till flera tillfälle där jag kunde namnge riktigt fina läggande.
Det kommer att bli riktigt bra när det är färdigt för hon har sån härlig intensitet vilket jag är övertygad om bara kommer att bli bättre med tiden.
Det känns som att det kommer att utvecklas en hel den de närmsta månaderna. Nu har hon förstått att samarbeta, vad jag vill och vad som ger lön för mödan.

Spännande framtid vi har jag och Chelsea *s*