Etiketter

, , , , , ,

… av att vara med på tävling.
image

Idag har inte jag tävlat men vi har varit och kollat på Ängelholms tävling i Höganäs.
En av mina kursare tävlade idag i 1:an och det visade sig inte vara deras bästa dag. Första gången inomhus, nytt upplägg från coachen och publik som kom för nära. En hel del kvitto på vad vi behöver träna på framöver. Nya tag!

Sen fanns det en hel del ekipage i eliten som jag såg fram emot att se.
Vissa av dom kom tyvärr inte, några hade otur och några hade tur. Blandad kompott som det brukar men roligt att se. Väldigt skönt att sitta på bänken för en gång skull och slippa vara i hetluften. Nästa helg är det min tur!

Viktoria följde med idag och tyckte nog det var både intressant och lärorikt att se en tävling i sin helhet. Hoppas hon blev lite peppad i sin träning, jag tror det. *s*
Chelsea fick också följa med. Blev ett ypperligt tillfälle att miljöträna. Körde lite kontaktövningar mitt i röran och det löste hon fint tycker jag, till och med lite fotgående fick vi till. Duktig liten valp!
Men som sagt det tar på krafterna att vara med på nya upptåg så nu sussar hon gott i soffan sidan om mig. Tror vi kör soffhäng resten av kvällen. *s*