Etiketter

, , , , , ,

Jaha, då var det tisdag, kommer vanligen efter måndag ;).
Jag ska jobba idag med det blir bara ett par timmar i em.
Ganska skönt att jobba eftermiddagar och kunna rasta och träna hundarna på förmiddagen. Känns som att inte bara jag mår bra av det.
Har varit en runda på klubben i morse och nu ligger lillfia här i soffan och snarkar gott.

Gick först en liten runda så busarna fick springa av sig. Passar naturligtvis på att träna inkallning med Chelsea på vägen. Tyckte idag att jag såg en ljusglimt där, att hon faktiskt kan välja mig framför Chip, om än en väldigt kort sekund.
Sen tränade jag lite fritt följ med henne. Ökade svårighetsgraden en snäpp idag. Tänkte att jag skulle plocka bort joysticken nu och flytta godiset från vänster hand till höger. Funkade ganska bra korta sträckor. tanken är att kunna variera det så att hon inte endast går på godiset. Har i och för sig varit noga hela tiden med att hon ska titta på mig inte på handen.
Plaskigt och kallt på planen så jag gjorde lite kontaktövningar på altanen. Gäller att inte glömma bort grundövningarna. Chelsea tyckte det var svårt med allt kul som rörde sig och lät runt omkring oss men det är ändå härligt att se att hon snabbt fattar vad jag är ute efter.

Chip fick göra en inkallning, konskick, lite fritt följ och skiftena i zätat, mellan koner.
Zätat funkade riktigt bra idag faktiskt. Glädjande att se att tioöringen har trillat ner.
Mycket bra fritt följ idag också.
Inkallningen var jag nöjd med. Måste bara själv lära mig att hitta avståndet var mitt kommando ska komma så att det passar rätt till konerna.
På tal om koner så körde vi lite konskick. Rakt och bra, bara att köra på.

Ikväll är det sista mötet med gänget i OV Handboll. Det ska bli så skönt att slippa.
På onsdag börjar Elias på Ik Sund och det ser vi fram emot, lite ordning och reda.