Etiketter

, , , , , , , , ,

Haft en halvsnurrig natt. Först och främst så var det ju lite fest igår och det blev några glas vin, på det sover jag aldrig riktigt bra. Dessutom så hade vi en katt som störde nattron lite varpå Peter tröttnade och for upp och jagade ut katten. Som ett brev på posten vaknade Chelsea och då var det bara att gå upp och ut  med henne, kl 05.00.
Väl inne blev det sängen igen men sen låg man mest och väntade på att Peter skulle gå upp. Det blev snurrigt både för oss och hundarna tidigt i morse men det hämtade vi igen med lite sovmorgon efter allt snurr.

Sen har vi varit en runda på klubben och tränat tillsammans med Viktoria, Thomas och Solveig. Kul att träffa Solveig, det var länge sedan. Viktoria gör fina framsteg, kul att se. Thomas Faxe verkar piggna på sig sedan han varit dålig, älskar den hunden.
Och jag då? Ja, vi hade en bra träning tyckte jag men vi gjorde inte mycket nytt. Det enda vi ändrade på med Chip, från de sista dagarna, var att vi hade konerna till zätat.
Kvitto på det: Konerna ska fram oftare. Faller lätt tillbaka i gamla mönster med slarv i paralelliteten bl.a. Men det positiva är ju ändå att felen kommer fram och att man ser dom för då kan man ju träna så att man har möjlighet att bli bättre.

Chelsea jobbade vi också på med som vi brukar och så sakteliga försvårar vi med uthålligheten i momenten. Men hon är bara helt underbar och en riktig glädjespridare.

Sen har det varit lite obligatorisk städning här hemma. Lite mys med hundarna och soffhäng. Jag har också varit på Posten och hämtat Chelseas stamtavla med hennes svenska registreringsnummer, så nu är hon en svensk medborgare 😉

Kvällen återstår med akvariestädning, om vi orkar, lite matlagning och ännu mer soffhäng. Ha en fortsatt go söndag alla vänner!