Etiketter

, , , , , , , , ,

Idag var det träning med Lotta P på klubben.
Chip och jag fortsatte med vår sakta marsh. Första biten vill han gärna gå på dubbla spår och ligga på lite för mycket men efter att jag påpekat för honom hur vi vill ha det så hitta han sin plats. Kort paus och om igen från början och det funkade perfekt. Även Lotta tror att detta kan vara ett bra sätt att värma upp på inför tävling, så så får det bli!
Skiftena i zätat funkade hyfsat bra idag och jag kunde tydligt se att han förstår mer och mer vad jag vill ha ut av honom. Jag utmanade honom lite i upphämtet idag. Passerade lite närmare än tidigare och ville att han fortfarande skulle stå kvar tills mitt fotkommando kom. Första gången jag kom nära upp till honom ville han följa med men tydligt ståkommando fick honom på rätt tankar sen gick det som en dans.
Fjärren gick ungefär som igår. Känns som att vi är något på spåret. Bara att fortsätta som vi börjat.

Chelsea fick köra apportering och fritt följ. Vi har börjat lite med vändningar på stället och även lite förberedande inför det som ska komma att bli en fjärr.
Vi filmade lite idag så ni får själv titta och se hur det går för oss.
Men jag vill tillägga att det är så roligt att träna med henne. Alltid!