Etiketter

, , , , , , ,

Idag planerade jag så att min träning skulle bli så störningsfri som möjligt. Med andra ord så åkte jag till klubben när jag gissade att där inte skulle vara någon annan.
Jag lyckades gissa rätt och vi kunde köra i princip helt störningsfritt. Jag kände att jag behövde det med Chelsea, Chip klarar ju såklart det utan problem.

Jag hade en busig och pigg liten loppa på lydnadsplanen idag. Det är verkligen en fröjd att få jobba med henne. Man får ju begränsa sig såklart men det är svårt när det är så kul.
Idag testade vi gränserna lite i fria följet. Jag måste säga att, med tanke på hennes ålder o.s.v, så finns det nästan ingen gräns. Hon har en helt fantastisk glädje och med den kommer attityd, motivation, kontakt och fokus.
Vi har börjat med stanna kvar i sitt. Hon har väldigt bråttom att sätta sig från ligg så det har vi tränat lite mer på idag.
Ingångar vid sidan körde vi lite också. Hon får till några riktigt snabba ingångar och sättande. På inkallningar så har hon lättast att springa till min högra sida så idag körde vi lite inkallningar med fokus på vänstersidan.

Chip fick köra konskick idag. Långa, korta och 10 meters såklart. Fokus på fart och attt det ska bli rakt. Idag var alla fina. Bara att fortsätta köra så att det sätter sig i ryggraden.
Gjorde lite fritt följ, mest sakta marsch. just nu är sakta marschen den svåraste för honom, förmodligen för att jag har tränat den för dåligt på sistonde.
Gjorde en fin inkallning med både ställande och läggande. Nu måste bara jag lära mig att säga kommandona på rätt ställe.
Fjärren… Ja, det är bara att fortsätta nöta. Idag verkade det som att han lite mer fattade vad jag är ute efter.

Keeping on the good work!