Etiketter

, , , , , , , , ,

Ännu en kall dag med sparsam träning.
Det blev mest fotografering/rastning på klubben i det underbart vackra vintervädret och lite träning med Chip. Chelsea fick avstå utomhusträningen idag.

Jag körde kedja med inkallning, fritt följ, vittring och fjärr.
Inkallningen var jag riktigt nöjd med. Från att ha varit vårt absolut sämsta moment så tycker jag nu att det funkar riktigt bra. Ska lägga mer krut på läggandet dock men annars är det bättre än jag någonsin vågat hoppas på.

Det fria följer var lysande idag. Härlig känsla rakt igenom. Dom sista träningarna har jag varit nöjd med vissa undantag men idag var jag helnöjd. Skönt!!

Vittringen sitter nu igen. Detta eviga moment med en sådan färskvara i säkerheten.
Tack och lov så vet jag hur jag ska komma åt momentet när det strular och vi kommer alltid tillbaka. Idag var det ingen tveksamhet. Ska träna gripande/fasthållning av pinnen i separat övning.

I dagens fjärr följde jag min plan. 5 m ifrån, korta pass, belöna upp för att stärka självförtroendet. Det blev fler rätt än fel idag och det glädjer mig. Det gör det betydligt enklare att nå målet *s*.

Det var det hela idag. Här kommer lite fina bilder från dagen.

254

261

271

285

290

296

326

217

287

225