Etiketter

, , , ,

Började dagen med träning på klubben.
Lilla Chelsea tuffar på och gör framsteg varje gång. Min lilla glädjeloppa, hon är så kul och jobba med.

Chip och jag körde genom hela elitprogrammet idag också. Inser att jag har en del att jobba på uthålligheten och har fått en del funderingar på hur jag ska värma upp inför tävling.
Mycket märkligt att jag inte riktigt kan hitta ett sätt där som funkar. Klura klura!

Idag lade vi fokus på det som felade igår. Språng marsch, sittet i zätat, tempot i inkallningen, omtagen i apporteringarna, vittringens osäkerhet och fjärrens ”tänka själv”.

Språng marschen gick bra, sittet i zätat fick vi rätt på, bra tempo i inkallningen, inga omtag i apporteringarna, vittringen strulade även idag och fjärren fick vi övertyga honom i.

Ja, det var lite av varje.
Ska klura på hur jag ska värma upp honom. Har lite tid på mig att känna av det nu på kommande träningar. Fokusera på ovanstående svagheter och kedja för att träna uthålligheten. Har ju nästan bara kört korta intensiva pass på sistonde så det är ju inte så konstigt att uthålligheten tryter. Känner mig övertygad om att vi kommer att få till detta innan tävlingen om 3 veckor.

I eftermiddags var Elias och jag på teater och såg Nils Holgersson. Vi fick biljetter av svärmor och det tackar vi ödmjukast för. Den var verkligen jättebra. Kul!!
Går på teater alldeles för sällan, typ aldrig, man kanske skulle ändra på det.