Etiketter

, ,

Hade en ambition att träna en stund på klubben idag men det var näst intill omöjligt.
Massor med snö på en oskottad plan försvårade det rejält.

Vi körde lite inkallning och ställande/läggande träning. Testad också av ställande och sättande under gång. Att tro att det skulle gå att genomföra ett frittfölj var lite väl ambitiöst men jag gjode lite starter, stegförflyttningar och vändningar.
Något fick vi göra för Chips skull men det blev inte mycket mer än så här.

Fast leka kan man ju göra i snön så det fick det bli, med båda vovvarna.
Tränade lite läggande/ställande i leken också, med Chip, och lite inkallning med Chelsea mitt i leken. Det var lite för svårt för henne men det funkadeca hälften av gångerna, det var jag nöjd med.

Ja, snön ställer ju till det en del. Idag blev det bara en knapphändig träning och jag är glad att jag inte ska till jobb idag. När jag var på klubben hörde jag en rejäl smäll som sedan visade sig var en singel olycka på väg 111. Otäckt är det, det händer så fort men så kör ju folk också som om det var sommarvägar.
En sak som är bra med snön är i alla fall att jag inte behöver gå så långt med Chelsea för att hon ska kissa. För att hitta en gräsmatta får jag gå ner tre trappor ut på gården och över till andra trappan. In i den trappen och ut på andra sidan, över gatan och där är en gräsmatta. Nu räcker det att jag går ut på trottoaren så kissar hon i snön.
Sen får man inte gömma att det är vackert också. Jag älskar vinterland.