Etiketter

, , , , ,

Även om det är mycket valp i tankar och handling här hemma nu så hinner jag med lite träning med Chip i alla fall. Tanken är ju också att Chip ska ha lite halvvila vilket passar bra just nu.

Men vi tränar som sagt lite i alla fall. Det har sedan hämtningen blivit mest lite smått av varje med lite mindre krav än vanligt. Lite fritt följ, vändningar och inkallning i delar.
Idag tog vi däremot tag i det med lite högre ambitioner och vi han en hel del minsann.

Vi körde frittfölj, stegförflyttningar, vändningar och ingångar vid sidan.
Jag har börjat skärpa kriterierna i språng marschen och det tar sig varje gång. Sen fick vi lite att tänka på vad gäller bakdelsaktiviteten sist vi tränade för Mona. Detta har vi tränat på, även ifall passen varit korta. Som ni all avet så ger träning färdighet så även för oss.

Vi körde apportering idag både dirigering, vittring och hoppet.
Här behöver vi träna mer på gripandet och fasthållandet. Stadgan finns dock och den är vi glada för speciellt i vittringen som han lätt blir osäker i.

Fjärren fortsätter vi att kämpa med. Har tidigare lagt till en planka framför baktassarna, med önskade resultat, och idag provade jag att ersätta plankan med två vittringspinnar. Det var ingen skillnad på utförandet så då betyder det väl att det är dags att banta bort hjälpen.

Imorgon blir det träning med Mona Kjernholm igen då får vi kolla av vad hon tycker om vår läxa.