Etiketter

, ,

Det har varit två dagar med mycket nytt för lilla Chelsea.
Hela tiden utsätts hon för nya utmaningar och vi lär känna varandra mer och mer.
Till exempel så har vi lärt oss att på kvällen kommer hon in i ett spinn där hon har svårt att stänga av själv. Hon har en inställd klocka som ”ringer” mellan 5.30 och 6.00 varje morgon, det får vi absolut ändra på.

Men hon tar dom flesta utmaningar på ett positivt sätt. Hon är lite försiktig till en början men det släpper fort och hon håller sig på rätt sida gränsen till för försiktig.

Igår var vi en runda på klubben för lite träning och rastning. Nu känner hon igen sig där och börjar bli modig. Hon fick ligga i bilen en stund medans Chip fick en träningsrunda.
Efter det så lärde jag mig att hon hittar allt som inte borde hitta. Det blev till att tejpa för frigoliten i botten på hundburen i bilen…

Jag jobbade igår kväll en liten runda och då fick hundarna vara hos min mamma. Det funkade också bra. Lillfisen hade anpassat sig snabbt och till och med lagt sig att sova på självvalt ställe,

Idag har vi tränat, varit och hadlat, en runda på tippen, skjutsat Elias med kompisar till handbollen och varit på en presentation av skola som Elias ev ska gå i. Så det har blivit många stunder i bilen för hundarna men där trivs hon, somnar direkt.

Nu är hon nog lite utmattad för hon sover som en stoch efter att ha haft ett överslag här hemma. Men det börjar bli dags att väcka henne så att hon inte vaknar mitt i natten och ska leva loppan.
I natt ska jag försöka introducera en ny bur i sovrummet så att jag slipper sova på soffan längre.

Wish me luck 😉